Autopesu ja muut palvelumme ammattilaisen suorittamana

Autopesu on tarkempaa puuhaa kuin moni uskookaan. Kaikki käsittelymme suoritetaan huolellisesti niin ettei autoon jää likajäämiä jotka voisivat aiheuttaa esimerkiksi maalipinnan ruostumista. Hellävaraisessa käsinpesussamme ei ole myöskään pelkoa maalipinnan naarmuuntumisesta, useinmiten päinvastoin, käsittelyssämme on mahdollista poistaa naarmuja esimerkiksi maalipinnan kiillotuksella. Niin ulko- kuin sisäpuhdistuksessa käytämme vain kyseisille materiaaleille soveltuvia aineita, näin lopputuloksesta tulee erinomainen. Tervetuloa palveltavaksi!

KÄSINPESU

Jotta vältytään auton maalipinnan vaurioilta joita lika, pihka ja linnun jätökset aiheuttavat tulisi käsinpesu suorittaa autolle säännöllisin väliajoin, noin kahden viikon välein. Talvella tien suolaus aiheuttaa maalipinnalle vaurioita kuten ruostumista, jonka muodostumista vähentää huomattavasti säännöllisesti suoritettu auton käsinpesu.

Tutustu palveluun

VAHAUKSET

Suomen sääolosuhteissa auton vahaus olisi hyvä suorittaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Hyvät ajankohdat ovat esimerkiksi juuri ennen lumien tuloa ja heti lumien lähdön jälkeen.

Tutustu palveluun

KEVYT-KESTOPINNOITTEET

Maalipinnan kestopinnoitus antaa autosi maalipinnalle syvän kiillon vähintään kahdeksi vuodeksi. Käsittelyn jälkeen autosi kiiltää jälleen kuin uutena. Kestopinnoitus tekee auton pesun todella helpoksi, kesäisin riittää usein pelkkä huuhtelu. Teemme pinnoitukset Suomen suosituimmalla maalipinnankäsittelyllä, Finikor Brilliantilla. Tällä käsittelyllä saat autostasi kiiltävän ja helposti pestävän vuosiksi eteenpäin. Kysy myös muita pinnoitteita!

Tutustu palveluun

BRILLIANT Plus+ KESTOPINNOITUS

Keraaminen kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän. Finikor Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on myös mukavempaa.

Tutustu palveluun

KORREK Pro Ceramic TFC™ KESTOPINNOITUS

KORREK Pro Ceramic TFC™ on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit. Se suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. Pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Pinnoitteesta riippuen saat suojaa autollesi jopa yli viideksi vuodeksi!

Tutustu palveluun

MAALIPINNAN HIONTA / KIILLOTUS

Maalipinnan hionta / kiillotus (myllytys) on toimenpide jolla voidaan palauttaa alkuperäinen maalipinnan kiilto, tasoittaa värieroja sekä poistaa naarmuja. Myös auringonvalon haalistamat pinnat voidaan kiillottaa alkuperäiseen sävyyn. Hiottu ja kiillotettu maalipinta tulee suojata jatkokäsittelyllä joka voi olla vahaus tai jokin kestopinnoite. Näin turvataan kiillon säilyminen pitkään.

Tutustu palveluun

SISÄPUHDISTUKSET

Auton sisäpuhdistus tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin noin 2-8 viikon välein, riippuen auton käytöstä. Yleensä ikkunoihin kertyvä harmaa kalvo alkaa tuon ajan kuluessa olemaan jo liikenneturvallisuutta vaarantava ja pahenee vain kosteilla keleillä sekä auringon paisteessa. Sisustan osien puhdistukseen käytämme puhdistavia pesuaineita. Poistamme autosta myös mahdolliset eläinten karvat sekä muut epäpuhtaudet.

Tutustu palveluun

LASIEN TUMMENNUKSET

Mahdollisessa törmäyksessä lasin mennessä rikki – lasinsirut eivät putoa ihmisen, lapsen, arvoesineen tai verhoilun päälle vaan lasi pysyy kokonaisena palana kalvon ansiosta. Kalvojen ansiosta myös auringon häikäisy pienenee, jolloin ajoturvallisuus ja mukavuus paranevat huomattavasti. Lasien tummennuksella auto viilenee jolloin lapset ja lemmikit viihtyvät autossa paremmin sekä ilmastoinnin tarpeellisuus vähenee. Tummennus toimii myös näkösuojana, jolloin tavarat pysyvät turvallisesti autossa, pois ylimääräisiltä katseilta ja houkutuksilta (varkaat ym.).

Tutustu palveluun

TUULILASITYÖT

Suoritamme tuulilasin vaihtoja, kiveniskemien korjauksia sekä lasipinnoituksia. Lasipinnoitteet muodostavat lasipinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon, jolloin sadevesi ja roiskeet valuvat pois ikkunoilta. Lasipinnoitteet parantavat näkyvyyttä sekä vähentävät lasinpesunesteen ja tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarvetta sateella.

Tutustu palveluun

AJOVALOJEN KIILLOTUS

Ovatko ajovalosi himmeät? Ajovalojen kiillotuksella lisäät näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteeseen. Hiomme kaikkien automerkkien muovisia ajovaloumpioita. Valoumpioiden kulumiseen vaikuttavat esimerkiksi sääolot, auringonvalo, hapettuminen, lika sekä voimakkaat kemikaalit ja huonot ajovalopolttimot. Ajovalojen hionta on edullinen keino palauttaa ajovalojen kirkkaus. Ajoneuvojen muoviumpiot voidaan hioa useita kertoja uudestaan.

Tutustu palveluun

ALKOLUKOT

Suoritamme SmartStart alkolukkojen asennuksia sekä kalibrointeja. Kauttamme saat myös nyt vuokralukot! Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Tutustu palveluun

PYYDÄ TARJOUS

    Haluan tarjouksen seuraavista palveluista:
    KäsinpesuVahausKestopinnoiteKeraaminen kestopinnoiteMaalipinnan hionta (myllytys)SisäpuhdistusOtsonointi (hajunpoisto)Lasien tummennusTuulilasin vaihtoKiveniskemän korjausMoottorinpesuAuton VaimennusAlkolukon asennus / kalibrointi