Auton vaimennus

Matkustusmukavuuden sekä turvallisuuden parantaminen autossa värinänvaimentamisen, äänenvaimentamisen ja äänieristyksen keinoin.

Ammattilaisen suorittama äänieristys, äänenvaimennus ja värinänvaimennus vaikuttavat oleellisesti matkustusmukavuuden lisäksi myös liikenneturvallisuuteen ja matkustajien terveyteen. Tiedämme ettei kaikilla asiakkailla ole samat tarpeet. Niinpä jokainen vaimennus suoritetaan asiakas- ja ajoneuvokohtaisesti aina tarpeiden kartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen asti. Pyrimme välttämään kaikkea kapulakieltä ja keskitymme osoittamaan asiakkaalle tuloksia, jotka ovat ymmärrettäviä ja luotettavia.

Asentajamme ovat koulutettuja ja auton äänenvaimennukseen perehtyneitä ammattilaisia. Jotta voimme palvella asiakasta parhaiten ja halutuilla tuloksilla, tulee asentajiemme ensisijaisesti ymmärtää ääntä ja sen käyttäytymistä eri materiaaleissa sekä tiloissa. Asentajillamme on myös käytössä viimeisintä tekniikkaa olevat mittalaitteet sekä sovellukset, joilla paikannamme ongelmat sekä myös osoitamme lopullisen vaimennuksen tulokset asiakkaalle. Asiakkaamme saavat myös kirjalliset testitulokset vaimennuksen vaikutuksista omassa ajoneuvossaan.

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella

Haluan tarjouksen seuraavista palveluista:
KäsinpesuVahausKestopinnoiteKeraaminen kestopinnoiteMaalipinnan hionta (myllytys)SisäpuhdistusOtsonointi (hajunpoisto)Lasien tummennusTuulilasin vaihtoKiveniskemän korjausMoottorinpesuAuton VaimennusAlkolukon asennus / kalibrointi