AUTONVAIMENNUS, TUOTTEET JA PALVELUT

Auton äänenvaimennus ja äänieristys ovat keinoja, joilla parannetaan matkustusmukavuutta poistamalla värinöitä sekä ylimääräisiä ääniä. Hiljaisella autolla matkustaminen on miellyttävää sekä kuljettajalle että matkustajille. Erityisesti auton takaosan vaimentaminen on nykyautoissa tehtaan jäljiltä hyvin vähäistä ja rengasmelu ja humina vaivaavat usein takapenkillä matkustavia.

Hiljaisessakin ajoneuvossa saattaa olla jokin yksittäinen häiritsevä ääni tai taajuus joka pilaa muuten mukavan ajokokemuksen. Ovien kautta kantautuva ympäröivän liikenteen melu voi olla huumaava vaikka rengasääniä ei merkittävästi kuuluisikaan. Rengasmelu varsinkin talvirengaskaudella voi olla hyvinkin vallitseva johtuen karkeasta renkaasta ja epätasaisista teistä. Kaikkiin edellä mainittuihin asioihin on mahdollista tehdä parannuksia äänieristyksellä.

Ammattilaisen suorittama äänieristys, äänenvaimennus ja värinänvaimennus vaikuttavat oleellisesti matkustusmukavuuden lisäksi myös liikenneturvallisuuteen ja matkustajien terveyteen. Tiedämme ettei kaikilla asiakkailla ole samat tarpeet. Niinpä jokainen vaimennus suoritetaan asiakas- ja ajoneuvokohtaisesti aina tarpeiden kartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen asti. Pyrimme välttämään kaikkea kapulakieltä ja keskitymme osoittamaan asiakkaalle tuloksia, jotka ovat ymmärrettäviä ja luotettavia.

Asentajamme ovat koulutettuja ja auton äänenvaimennukseen perehtyneitä ammattilaisia. Jotta voimme palvella asiakasta parhaiten ja halutuilla tuloksilla, tulee asentajiemme ensisijaisesti ymmärtää ääntä ja sen käyttäytymistä eri materiaaleissa sekä tiloissa. Asentajillamme on myös käytössä viimeisintä tekniikkaa olevat mittalaitteet sekä sovellukset joiden avulla paikannamme ongelmat sekä saavutamme halutun lopputuloksen.

Kaikissa asennuksissa käytämme ainoastaan erittäin korkealaatuisia DrArtex vaimennusmateriaaleja. Materiaalit ovat erittäin tehokkaita, ympäristöystävällisiä sekä täysin hajuttomia.

 
Ajoneuvon äänieristys pähkinänkuoressa:

 • Melunlähteen ja laadun kartoittaminen
 • Vaimennettavien kohteiden sopiminen
 • Melualueen mittaus lähtökohdan kartoittamiseksi
 • Sisustan purkaminen kohdealueelta
 • Huolellinen rasvanpoisto
 • Mattojen asentaminen
 • Sisustan kasaaminen
 • Koeajo sekä kohteen mittaus lopputuloksen kartoittamiseksi

 

Yleisimpiä vaimennettavia kohteita ovat auton ovet, lattia sekä tavaratila. Nämä kattavat suurimman osan vaimennustarpeista. Tarvittaessa voidaan toki vaimentaa katto tai konepelti mikäli kartoituksessa tarve tulee ilmi.

Ajoneuvosta pitää vaimennusta varten purkaa sisusta kohdealueelta pois. Tämä suoritetaan huolellisesti ja ajan kanssa jotta vauriota ei tule. Eristys suoritetaan siten, että kaikki ajoneuvon varusteet toimivat jatkossakin normaalisti sekä kaikki verhoilut ja paneelit mahtuvat vielä paikoilleen.

Jos kuitenkin vahinko sattuu, olemme huolehtineet vakuutuksista, jotta ikäviltä jälkipuinneilta vältytään ja ajoneuvo on kaikilta osin kunnossa.

Mitä auton vaimentaminen maksaa? Se riippuu täysin ajoneuvosta, halutusta lopputuloksesta sekä tekijästä. Omatoiminen autonvaimennus on edullisin ja osaavalta tekijältä se onnistuu varmasti. Mikäli halutaan puolestaan avaimet käteen tyyppinen asennus, on se luonnollisesti kalliimpaa. Yhteenvetona voidaan kuitenkin sanoa, että hintahaarukka on 100 - 2000 € välillä.

Soita tai lähetä alla oleva lomake ja varaa aika maksuttomaan auton melukartoitukseen. Kartoituksessa paikannamme ja selvitämme auton meluongelmat sekä teemme niistä ratkaisuehdostuksen ja tarjouksen vaimenustyöstä. Melukartoitus ei sido teitä mihinkään, joten voitte huoletta varata ajan ja tehdä päätöksen jatkosta kaikessa rauhassa.

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella

  Haluan tarjouksen seuraavista palveluista:
  KäsinpesuVahausKestopinnoiteKeraaminen kestopinnoiteMaalipinnan hionta (myllytys)SisäpuhdistusOtsonointi (hajunpoisto)Lasien tummennusTuulilasin vaihtoKiveniskemän korjausMoottorinpesuAuton VaimennusAlkolukon asennus / kalibrointi