KÄSINPESUT

Käsinpesu takaa ajoneuvollesi puhtaimman ja hellävaraisimman lopputuloksen. Jotta vältytään auton maalipinnan vaurioilta ja kulumiselta, tulisi käsinpesu suorittaa ajoneuvolle säännöllisin väliajoin, noin kahden viikon välein.Talvella tien suolaus aiheuttaa maalipinnalle vaurioita kuten ruostumista, jonka muodostumista vähentää huomattavasti säännöllisesti suoritettu auton käsinpesu.

Käsinpesu:
 • Käsinpesu aloitetaan joko liuotin- tai vaahtopesuaineen levityksellä
 • Auto pestään painepesurilla (esihuuhtelu), jotta kaikki lika saadaan poistettua ennen varsinaista pesua
 • Auto pestään käsin autoshampoolla
 • Auto huuhdellaan painepesurilla
 • Auto kuivataan siihen tarkoitetulla silikonilastalla ja mikrokuituliinalla
 • Pesuun voidaan liittää myös erilaisia lisäpalveluita kuten moottoripesu, alustapesu ja vannepesu. Kysy lisää palveluista henkilökunnaltamme.

  UUTTA!

  Nyt saatavana pesun yhteyteen myös Polymatrix pinnoitus joka käytännössä korvaa perinteisen kausivahauksen. Polymatrix -pinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä. Pinnoitteen kestoikä on keskimääräisellä ajomäärällä (n.18tkm/vuosi) noin 3-6 kk oikein hoidettuna.

  Auton käsinpesu Polymatrix-pinnoitteella nyt 70,00€

  Jätä tarjouspyyntö lomakkeella

   Haluan tarjouksen seuraavista palveluista:
   KäsinpesuVahausKestopinnoiteKeraaminen kestopinnoiteMaalipinnan hionta (myllytys)SisäpuhdistusOtsonointi (hajunpoisto)Lasien tummennusTuulilasin vaihtoKiveniskemän korjausMoottorinpesuAuton VaimennusAlkolukon asennus / kalibrointi